typ av produkt

oljor med avancerade tillsatser för tillförlitlig smörjmedel

oljor förlorar värme - från smörjmedel.dessutom har de en notedly bra äckel och väta beteende.olja, smörjmedel är därför ofta används vid hög temperatur eller höga hastigheter.typiska användningsområden är redskap, kedjor, lager med låg friktion, hydrauliska system och kompressorer.

smörjfetter långsiktiga smörjning under kritiska driftsförhållanden

smörjfetter består av en bas för olja som är bunden av förtjockningsmedel (tvål).smörjmedlet är därför fortfarande på smörjoljor, var det säkerställer fortsatt effektivt skydd mot friktion och slitage och förseglar smörjmedels - punkt mot yttre påverkan, t.ex. fukthalt och partiklar.smörjfetter används ofta vid berg och lager med låg friktion, spindlar, rördelar, sälar, riktlinjer, men också i kedjor och redskap.


metoder för att upptäcka
定义
化学检测
物理检测
机械检测
inlärning och utbildning
för att hjälpa dig att lyckas och fortsatt förmåga att förbättra
vårt mål är att göra det möjligt för er att planera din karriär, utveckla karriärmöjligheter och lära sig nya färdigheter.vårt lärande och utbildning innehåll säkerställer personlig tillväxt genom personliga utveckling och professionell förstärkning.
egenreklam
vårt ledarskap utveckling är utformat för att göra det möjligt för nuvarande och framtida chefer för att utföra sina uppgifter.5 till 21 dagar av utvecklingen av de ledande företag skolor kommer att levereras av huvudtalare från andra internationella företag med stark tillväxt.
gör er förståelse av företagets strategi mer tydlig
vår strategiska och verkställande kapacitet center kommer att göra det möjligt för centrala anställda, experter och ledare för att utveckla och genomföra effektiva strategier.du kan öka din kunskap genom att delta i debatter och diskussioner som direktör i företaget, district, eller lokal nivå.
research institute
1.sed utveckling
vi har förmågan att tillhandahålla bidrag syntetiska smörjoljor för särskilda formuleringar för att träffa din ansökan krav.
2.viktiga laboratorie -
vår förmåga att överskrida denna säkerhetsavgift syntetiska smörjoljor särskild formel för att möta din ansökan krav.vi har en av de mest avancerade smörjning laboratorier i världen - särskilt för pre - prov av smörjmedel och smörjning relaterad forskning och utveckling.
prov gälla
Om du har några frågor, var god kontakta oss och din tillfredsställelse är pstinuas engagemang för service.