0%
Robotautomatisering
ABB är en global leverantör av industrirobotar, samtidigt som robotprogram, perifera, modulära tillverkningssystem och relaterade tjänster, produkter som ofta används vid svetsning, materialhantering, montering, målning och ytbehandling, plockning, packning, palletering , maskiner hantering och andra områden för att bil-, plast, metall tillverkning, gjuteri, elektronik, läkemedel, livsmedel och dryckesindustrin som målgrupp. ABB-robotar huvudsakligen betjänar: automatiskt, plast, metall tillverkning, gjuteri, elektronik, maskin bearbetning, läkemedels- och livsmedelsindustrin och dryckesindustrin. Pseinu kan tillhandahålla motsvarande underhållsoljebehov enligt tillämpningen av ABB-robotar i olika branscher.

När de utländska jättarna började behärska den kärnteknik som hämtats, får robottillverkarna hörnintressen att börja hämta. Nyligen Kinas robotteknik och ett steg framåt, robotfetttestet Pseinu gemensamma Robotics hålls varje framgång, vilket innebär att Kinas high-end automationsindustrin fett teknik har gjort betydande genombrott, inte längre tänka på andra människor som Peka teknik för att söka utveckling.

Utvecklingen av Kinas robot industrin är fortfarande i sin linda, utöver de centrala delarna av oroliga robot utvecklingen av Kinas RV Reducer, harmonisk reduktions, servomotorer och diskar, controllers, har fett också en oersättlig roll och värde. För att bryta de tekniska svårigheter som robotindustrin står inför, vi var tvungna att ta reda på från insidan av spåret bryta upp, men det är Pseinu leta efter den. Anledningen till att roboten fetter för att uppnå ett sådant genombrott, och industrin Pseinu smörjmedel insatser är oskiljaktiga. Pseinu smörjmedel för att förbättra genprodukter genom överlägsen teknik fortsätter att absorbera omvärlden att se till att deras forskning och utveckling av produkter för att möta eller överträffa de mest avancerade utrustning behov. Samtidigt som de fortsätter att utöka sin cirkel av samarbete, skapa en god långsiktig utveckling relation med roboten FoU företag, universitet och forskningscentra, förnyelse och andliga effekterna av den ständiga utvecklingen av företag. Robotarna arbetar tillsammans för att få igenom robot fett Pseinu tekniska problem, först och främst utgör ämnet i Kinas robot fett, följt av helt ersätta de internationella varumärken av liknande produkter, men innebär också att de begränsningar av tekniska svårigheter robot utveckling i vårt land gradvis bryts, men också för Kinas robotutveckling har satt en riktmärke i branschen.

Rekommenderad modell: